Xerrada Centre Psico Lleida+Decathlon sobre salut emocional/física i la importància de consolidar hàbits de vida activa

A Centre Psico Lleida estem preparant amb entusiasme l’event que realitzarem conjuntament amb Decathlon Lleida el dia 9 de juny al recinte de la botiga, gratuït i obert a tots els públics.

A la imatge podem veure l’Aleix Ayats (psicòleg sanitari) i la Raquel Pérez (coach i formadora), membres de l’equip de professionals de Centre Psico, dissenyant la xerrada especialitzada que impartiran a tots aquells que hi participin.

Aquest acte conjunt, d’ambdues entitats, està pensat per a totes aquelles persones  que volen deixar el sedentarisme enrere i materialitzar nous hàbits de vida activa. Apte per a tothom, s’adreçarà tant a aquells que ja han intentat consolidar un hàbit esportiu i no ho han sostingut en el temps com a aquells que ja s’han iniciat en l’exercici físic per vèncer el seu malestar, físic i emocional, i volen sentir l’empenta que es crea quan fem xarxa i afavorim sinèrgies. Ni l’edat, ni el sedentarisme previ ni tampoc la condició física seran una barrera per començar a oblidar la inactivitat i entusiasmar-se amb el benestar que produeixen les endorfines quan ens activem!

A la xerrada s’oferirà informació experta sobre els beneficis de la pràctica de l’esport en la nostra salut emocional i física i també tècniques i estratègies per crear i consolidar nous hàbits de vida activa i mantenir la motivació.

¡No us ho perdeu! Us hi esperem.

Scroll al inicio
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”