CENTRE PSICO LLEIDA i DECATHLON signem un conveni en pro de la salut física i emocional: oferirem eines en diversos formats i un event obert a tota la població

Centre Psico Lleida dona un nou pas cap a un suport cada cop més especialitzat i de més qualitat. Per això, hem signat un conveni amb Decathlon Lleida, empresa compromesa amb la millora de la vida de les persones, i ambdues entitats proposem oferir com a novetat un espai al recinte de la botiga on s’obrirà a tots els públics una xerrada especialitzada que tractarà sobre els hàbits de vida i esport que afavoreixen la salut mental i el benestar emocional, així com de la creació i consolidació d’aquests hàbits.

La jornada, que se celebrarà a la ciutat de Lleida el proper 9 de juny, la duran a terme el psicòleg sanitari Aleix Ayats i la coach i formadora Raquel Pérez, membres de l’equip de professionals de Centre Psico. Ells seran els encarregats de proporcionar orientació, eines i tècniques als assistents que facilitin la incorporació de noves rutines de vida activa. A banda de la xerrada presencial, s’obrirà també un repte gratuït a través de les xarxes socials la setmana prèvia a l’event per començar a escalfar motors i motivar-se per a aquesta millora de l’estil de vida amb tips, informació i recursos que ajudin a implicar-se als interessats creant xarxa i sinèrgies.

Aquesta nova iniciativa única a la ciutat està especialment pensada perquè tothom hi pugui participar. Tant si el que es desitja és deixar el sedentarisme enrere com si s’ha iniciat un hàbit esportiu però no s’ha consolidat, aquest event que es realitzarà de manera gratuïta estarà obert a tots/es.

 

 

 

 

Scroll al inicio
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”