UN AVANÇ INNOVADOR EN EL DESENVOLUPAMENT INFANTIL DE LA LECTOESCRIPTURA, FACILITAT PER PROFESSIONALS DE CENTRE PSICO: EL MÈTODE GLIFING

Centre Psico, reconegut pel seu compromís amb l’excel·lència en el desenvolupament infantil i la innovació, us recorda que és un centre facilitador del Mètode Glifing, una eina integral per enfortir les habilitats cognitives en nens. Ja fa alguns anys que el nostre centre compta amb la implementació del revolucionari Mètode Glifing als seus programes educatius, i volem destacar els avantatges significatius que ofereix als nens en el seu camí cap al domini de la lectoescriptura.

Aquest mètode ofereix personalització de l’aprenentatge, ja que s’adapta a les habilitats i ritmes de cada infant, proporcionant un pla educatiu individualitzat que maximitza el progrés.

Està dissenyat per potenciar les habilitats, ja que el mètode Glifing no només s’enfoca en la lectura i l’escriptura, sinó també en el desenvolupament d’habilitats cognitives essencials, com ara la memòria i l’atenció.

Els nens reben retroalimentació immediata, i això els permet corregir errors i reforçar coneixements de manera efectiva, cosa que contribueix a un aprenentatge més sòlid.

El nostre equip de professionals a Centre Psico guia i supervisa de prop el progrés de cada infant, assegurant un ambient d’aprenentatge enriquidor i suport constant.

Nombrosos estudis donen suport a l’eficàcia del Mètode Glifing en l’enfortiment d’habilitats lectoescriptores i cognitives, proporcionant als nens les eines necessàries per assolir el seu màxim potencial.

A Centre Psico ens comprometem a oferir programes educatius d’avantguarda que impactin positivament en el desenvolupament infantil. La implementació del Mètode Glifing ja fa uns quants anys va reforçar el nostre compromís de proporcionar un enfocament integral i personalitzat, sentant les bases per a un millor futur educatiu.

Per obtenir més informació sobre com el Mètode Glifing pot beneficiar el teu fill, no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre equip professional. Ens satisfà ser pioners en aquesta innovadora metodologia que transforma la manera com els nens aprenen i creixen.

Sobre el mètode, per si encara no el coneixes:

Què és el mètode Glifing?

Consisteix en un programa informàtic d’entrenament de la lectura basat en una sèrie d’activitats que, presentades de forma lúdica, permet als nens amb problemes lectors entrenar de manera intensiva, personalitzada i sense desmotivar-se, gràcies a l’ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació).

Per què és tan important entrenar la lectura?

Les dificultats de lectura poden explicar fins a un 40% del fracàs escolar.

Gràcies al format lúdic del mètode, el nen entrena les seves dificultats de manera personalitzada, vivint-lo com un repte.

Com veurem progressos?

Des de casa, entrenant 20 minuts al dia durant 4 dies a la setmana.

L’entrenadora avaluarà els progressos un cop al mes al centre i adaptarà els entrenaments a la seva evolució.

Quan veurem avenços?

En 4-6 mesos podem observar una millora notable en la seva edat lectora.

No obstant això, si voleu parar 1 mes per descans, no hi ha cap inconvenient.

Què implica estar acreditats com a Centre Glifing?

Que apliquem el mètode Glifing per a laprenentatge de la lectura per mitjà duna entrenadora formada per lequip de la creadora del mètode.

Apliquem aquesta metodologia des de fa ja alguns anys, cosa que ens ha permès comprovar la seva eficàcia en moltes ocasions.

A la imatge, la nostra psicòloga educativa i logopeda, Laura Ventura, aplicant el Mètode Glifing.

Sol·licita’ns informació sense compromís. Estem per ajudar-te!

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”