cristina vidal,psicologa

Parlem de confinament i adolescencia al Diari Segre

El confinament obliga als/les  adolescents a passar més temps amb nosaltres, i, sabem que no som el seu primer opció.

És imprescindible entendre l’adolescència com una etapa de transició de la pubertat a l’etapa adulta, una etapa en la qual hi ha més tendència a qüestionar l’autoritat i discutir (es desenvolupa el pensament crític) i sobretot, en la qual es produeixen canvis a tots els nivells i és molt important la socialització entre iguals i el seu espai propi.

Cristina Vidal, psicòloga i directora de Centre psico Lleida ha concedit una entrevista al Diari el Segre sobre confinament i adolescents.
Esperem que sigui del vostre interès! Us facilitem l’enllaç.

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top