Nadal en temps de pandèmia a Radio Emun FM

El Nadal serà diferent sense dubte. Pels adults i pels infants. Com podem afrontar-lo de forma positiva?  Cristina Vidal, psicòloga i directora de Centre PsiCo Lleida ens en va parlar al programa AquiaLoest de Radio Emun FM.

Una de les seves recomanacions va ser que, tot i que no compartirem paula amb totes les persones que ens estimem, SÍ podem compartir l’afecte que sentim. (per missatge, trucada, etc etc).

Compartim el PODCAST per si us vau perdre el programa I us recordem que el dia 31 parlarem de propòsits pel 2021 al mateix programa.

Escoltar PODCAST

Bona entrada al 2021!

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”