Diari Segre parla sobre bullying amb Cristina Vidal en un article divulgatiu necessari

El diari Segre ha abordat el tema de l’assetjament escolar juntament amb l’experta professional Cristina Vidal, la directora de Centre Psico Lleida i Centre Psico Tàrrega.

En un article divulgatiu, Segre ha recorregut a l’experiència i els coneixements de Cristina Vidal per donar llum sobre el problema del bullying. L’objectiu és aclarir conceptes i oferir els procediments més contrastats per protegir els menors i educar els observadors de l’assetjament.

Cristina Vidal ha destacat la importància d’identificar i abordar l’assetjament escolar de manera efectiva, no només per protegir les víctimes, sinó també per educar els testimonis sobre com actuar des d’un lloc emocionalment segur.

L’article aprofundeix en els diferents aspectes del bullying, des del context fins als efectes que pot tenir en la salut mental dels menors. A més, es proporcionen pautes clares sobre com detectar i actuar davant de l’assetjament escolar, involucrant pares, educadors i la comunitat en general.

Aquesta iniciativa de Segre, en col·laboració amb Cristina Vidal, cerca conscienciar i oferir eines pràctiques per prevenir i abordar el bullying a les escoles, creant un entorn més segur i saludable per a tots els nens i adolescents.

Per llegir l’article complet, clica aquí.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”