Parlem del Control Parental a la Vanguardia

Centre PsiCo Lleida a la Vanguardia parlant del Control Parental

Què és el Benestar Digital? Són útils les aplicacions de control parental? Com les hem d’utilizar?  Quines són les més emprades?

Convertim l´ús dels dispositius (mòbils i tablets) en un abús o addicció en molts casos i hem d’assolir que els nostres joves, que són natius digitals, no n’estan exempts.

Però que podem fer com a mares i pares?  Què són les aplicacions de control parental?

Cristina Vidal, psicòloga i directora de Centre PsiCo Lleida ha donat resposta a algunes d’aquestes qüestions juntament amb altres experts en un article publicat aquesta setmana a la Vanguardia!

Llegir article complet aquí: La Vanguardia

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top