CAMBIA TU
ANSIOSA-MENTE

Com deia William Shakespeare,
“De tots els coneixements possibles, el més savi i útil, és conèixer-se a si mateix”.

Amb aquest llibre pretenc que Et coneguis millor, Manegis l’Ansietat i siguis una MILLOR VERSIÓ DE TU MATEIX/A.

EL MOTIU

A conseqüència de la pandèmia els trastorns d’ansietat s’han triplicat. Una dada objectiva que podem corroborar psicòlegs i psiquiatres. Però la veritat és que abans de la pandèmia i del confinament, ja no caminàvem molt bé de salut mental!

La pandèmia ha sacsat la nostra rutina i estabilitat, però sobretot ha fet saltar per l’aire els nostres mecanismes de defensa. Ha estat un clar desencadenant, però no l’única raó que visquem ansiosa-ment.

Com psicòloga sanitària amb més de deu anys d’experiència he vist l’ansietat en totes les seves formes i vull ajudar-te al fet que la identifiquis, les gestions i siguis una millor versió de tu mateix/a.

El perquè de l’ebook, és: perquè vull ajudar-te.

VALORACIONS

5/5

Enganxa!

A mesura que avances llegint el llibre, veus com manté les ganes de continuar llegint fins a acabar-lo, es fa agradable i interessant. Ho recomano molt i espero que hi hagi una segona part d’aquest mateix tema o d’una altra temàtica.

5/5

Necessitava un llibre així!

Ha estat una lectura molt amena, que he gaudit amb «atenció plena» —concepte que ja coneixia, però que cal practicar—, i que recomano a tots aquells que pequem de viure «ansiosa-ment».

5/5

Molt bó!

Aquest llibre ens ofereix una visió esclaridora i practicitat en estar enfocat en situacions que podem estar vivint tant dins de la situació de crisi sanitària actual com en altres moments del nostre cicle vital.

5/5

M'ha ajudat molt!

Fàcil, amè, ràpid i amb estratègies i eines reals per a canviar la nostra ment. Cristina ens ajuda a sortir del bucle diari per a afrontar-nos al nostre expressionisme abstracte que és la vida en el llenç.

QUÈ T'APORTARÀ AQUEST EBOOK?

ANEM QUE...
ET SUMARÀ SEGUR!

En resum,
aquest és el teu ebook si...

radio-cristina-vidal-4

SOBRE L'AUTORA

Cristina Vidal Marsol és psicòloga amb reconeixement sanitari i coach acreditada. Formada en teràpies de tercera generació, disposa de més de 12 anys d’experiència com psicòloga en l’àmbit privat i actualment es dedica a la pràctica clínica i lidera el seu propi centre assistencial en salut mental, Centre PsiCo – Psilomed.
Anteriorment ha treballat com psicòloga en l’àmbit de les emergències i en l’àmbit social.
En l’actualitat col·labora amb diversos mitjans de comunicació de premsa digital i ràdio, tant en mitjans locals, com autonòmics i estatals.

OPINIONS

Gràcies a un llenguatge senzill i amb una narrativa àgil, usant la proximitat que atorga una veu en segona persona, l’autora —que té sobrada experiència en psicologia i coaching— ens acosta al món del mindfulness. Aborda un tema de molta actualitat avui dia, l’ansietat, regalant-nos bones eines per a ser conscients d’ella, prevenir-la i fins i tot combatre-la. M’ha encantat com va aportant exemples, amb els quals molts podrem empatitzar amb facilitat, i introduint de forma molt natural un cert vocabulari més tècnic, fent-lo molt accessible.
Ha estat una lectura molt amena, que he gaudit amb «atenció plena» —concepte que ja coneixia, però que cal practicar—, i que recomano a tots aquells que pequem de viure «ansiosa-ment». Gràcies Cristina, per aquesta estona de calma i serenitat, i per recordar-me que nosaltres mateixos som els únics garants del nostre propi benestar emocional.

David Lorén Bielsa – Escritor

Just començar cregui “ansiosa-ment” la necessitat de continuar llegint. Fàcil, amè, ràpid i amb estratègies i eines reals per a canviar la nostra ment. Cristina ens ajuda a sortir del bucle diari per a afrontar-nos al nostre expressionisme abstracte que és la vida en el llenç. Ens recorda la importància de la consciència quan saltem de liana en liana per a seguir el nostre camí i començar a desaprendre per a voler-nos tal com som!

Patricia Garcia Sanchez - Educadora i Mestre

En aquests temps de pandèmia, l’ansietat, el mal del nostre món, se’ns ha fet més present que mai. Les incerteses, les inseguretats, les solituds, el sentit del nostre existir, ens han interrogat directament i confrontat sense ambages ni excuses. Tal vegada és aquest el moment i una oportunitat per a replantejar-nos aquesta manera de viure ansiosa-ment que amb tanta freqüència ens arrabassa i arremolina en el transcurs de les nostres vides.
En el llibre que tenim a les nostres mans, l’autora, psicòloga de professió amb àmplia experiència acumulada, d’una forma pròxima, fàcil i senzilla, però no per això científica i formalment menys rigorosa, ens endinsa, a través de diversos exemples clínics, en els secrets, símptomes i mecanismes dels diferents trastorns o tipus d’ansietat que de forma més comuna ens afecten. Com si d’una conversa d’amics es tractés, ens explica la manera de reconèixer-los i abordar-los des de la nostra pròpia autonomia, prenent consciència de nosaltres mateixos i del que ens envolta a cada moment, del nostre dia a dia, en lloc de deixar-nos atrapar en un món mental de pors i preocupacions que ens impedeixi viure precisament l’avui, l’ara mateix.
Les tècniques de *Mindfulness, per a mi que sóc antic una forma de meditació, ens ajuden a adquirir consciència del real, escapant de l’imaginat o inventat. No perdem perquè aquest bé de la realitat quotidiana viscuda conscientment, que ens recorda que estem vius, envoltats de vida, i que ens permet sentir-la i estimar-la, el millor antídot enfront de la sensació de buit i por, por que sempre resideix en el futur, en el demà, aquesta por no ens aconseguirà si no li permetem entrar en el dia d’avui.
Un llibre enriquidor; alhora amè i agradable en la seva lectura, sabent-nos fins i tot a poc una vegada finalitzada.
Gràcies Cristina, esperem amb avidesa les teves pròximes obres.

Joan Lluch Cerdà - Psiquiatre

El llibre Canvia la teva ansiosa-fica, escrit per Cristina Vidal ofereix aquest viatge d’autoconeixement en l’ansietat que pot ser esclaridor tant per a persones que sofreixin episodis intensos d’ansietat o trastorns del pànic com per a la resta de persones que podem haver viscut situacions d’ansietat davant successos quotidians.
El relat del llibre és un diàleg fluid amb el/la lector/a, està perfectament estructurat i empeny a qui llegeix el llibre a pensar, imaginar, posar en pràctica els recursos que ofereix visualitzant-se a si mateix/a davant la psicòloga (Cristina) i interactuant amb ella. És d’agrair el llenguatge senzill i pròxim, amb metàfores visuals i relats/contes que faciliten aquest autoconeixement i amb exemples que trenquen alguns estigmes referents a la salut mental.
Aquest llibre ens ofereix una visió esclaridora i practicitat en estar enfocat en situacions que podem estar vivint tant dins de la situació de crisi sanitària actual com en altres moments del nostre cicle vital. Aquest llibre és una bona eina per a parar mentre el llegeixes, per a calmar la ment inquieta, mirar cap a dins, posar en pràctica el llegit i si el creus necessari confiar en les teves pròpies capacitats i en professionals que poden ser aquest bastó en el qual donar-te suport en aquesta part del camí.
I com diu Cristina… A construir la millor versió de nosaltres/as mateixos/es!!!

Marta Álvarez FreijoPsicóloga colegiada nº 09477

Espectacular llibre *ebook, ho he llegit diverses vegades i m’ha ajudat molt sobretot a aprendre a identificar que m’estava passant, i això és clau per a entendre que t’està passant de veritat i sense fer autodiagnòstics que no són i que només generen més preocupació i confusió. A mesura que avances llegint el llibre, veus com manté les ganes de continuar llegint fins a acabar-el, es fa agradable i interessant. Ho recomano molt i espero que hi hagi una segona part d’aquest mateix tema o d’una altra temàtica. A més, sé que l’escriptora és una excel·lent professional amb moltíssim bagatge dins de la psicologia.

Albert Planella – Estudiant de Psicología

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”