Raquel Pérez Chaparro

Raquel Pérez Chaparro

Coaching educatiu, personal i professional. Orientació

La Raquel és docent, especialitzada en coaching educatiu i psicologia positiva per la Universitat Internacional de València (VIU). S’encarregarà d’acompanyar, orientar i donar suport expert tant a joves com a famílies, docents i equips directius, és a dir, a tots els membres de la comunitat educativa.

Així mateix, ofereix el servei de coaching també a persones alienes a l’àmbit educatiu (coaching personal i professional).

La professional compta amb més de 19 anys d’experiència a l’àmbit educatiu. Ha exercit com a professora a totes les etapes: Primària, ESO, Batxillerat i formació d’adults. Ha format part d’equips directius tant a nivell escolar com empresarial. També ha impartit xerrades i tallers per a associacions i fundacions educatives, i ha col·laborat com a educadora en programes d’Obra Social La Caixa de prevenció de la dependència per a gent gran, a través de la Fundació Espai Salut.

Després d’atendre durant gairebé 20 anys les demandes i necessitats del seu alumnat, va decidir especialitzar-se en intervenció socioeducativa, psicologia positiva, mediació, prevenció del bullying i més recentment en coaching educatiu per oferir orientació i acompanyament professional a tots els docents, estudiants i famílies que així ho requerissin.

Màster en Coaching Educatiu i Psicologia Positiva en Educació. Universitat Internacional de València (VIU), 2019.

Postgrau en Intervenció Socioeducativa. UdL, 2003.

Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP). UdL, 2002.

Certificats de formació per a docents en resolució de conflictes, habilitats socials, educació emocional, prevenció del bullying, entre d’altres especialitzacions (UdL).

• Àmplia i constant formació a l’àmbit educatiu.

Llicenciatura en Filologia. UdL, 2001.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”