Olga Subirà Hidalgo

Olga Subirà Hidalgo

Psicòloga Forense

Llicenciada en Psicologia. Any 2002.

Psicòloga Col.legiada 12. 605

 

  • Postgrau en Capacitació en Peritatge Judicial Psicològic. UdL. 2005
  • Mestratge en Criminologia i Execució Penal. Especialitzada en violència de gènere i en valoració de risc en agressors sexuals. Universitat Pompeu Fabra.
  • Postgrau especialització en psicologia infantojuvenil, trastorns de conducta i aprenentatge. Fundació Adana. 2016
  • Certificat ACTIC en competències en tecnologies de la comunicació i la informació. 2017

 

Disposa d’àmplia formació complementària en l’àmbit jurídic i forense i de 15 anys d’experiència com a psicòloga Forense. Ha treballat al Servei de Medicina Legal i Psicologia Forense de l’Hospital Universitari General  de Catalunya i ha format part de l’equip del Dr. Borràs en el seu consultori medico-psicològic com a psicòloga forense. La seva experiència realitzant informes pericials i la seva defensa en judicis, a abarcat els següents àmbits:

  • Àmbit penal: valoració d’imputabilitats, credibilitat de testimoni, delictes vinculats a substàncies tòxiques, valoracions psicològiques en casos de violència de gènere, etc.
  • Àmbit laboral: Assetjament laboral, i realització d’informes per l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques, etc.
  • Àmbit civil i de família: Valoració d’infants i habilitats parentals len casos de custòdies, casos de risc social, etc.
  • Àmbit penitenciari: estat psicològic del reclús, propostes de tercer grau, etc.
  • Avaluacions neuropsicològiques per la valoració de danys i seqüeles, impugnacions de testaments, valoració de capacitats cognitives, etc.

Ha realitzat conferencies i formacions com a docent i ponent, com a psicòloga especialista en psicologia forense, algunes d’elles per la Universitat Abat Oliva en els cursos “Violencia en Menores” i “Perfiles Criminales”.

Pel nostre centre la realització d’informes pericials implica: Responsabilitat, Especialitat i Experiència. La professional Olga Subirà,  les garanteix.  

Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”