Montse Bach Martínez

Montse Bach Martínez

Llevadora i Formadora

 

Montse Bach, Llevadora

Llevadora des de l’any 2003 i Diplomada en Infermeria (DUI) l’any 1994.

Actualment Coordinadora de Llevadores a l’Hospital de Pius de Valls (Tarragona) realitzat guàrdies assistencials de 24 hores a la sala de parts.

És Cofundadora de Shanti Part Natural realitzant assistencies privades durant l’embaràs, la dilatació, el part, el post-part i el suport a la lactancia.

 

Formadora especialitzada en l’àmbit realitzant cursos de preparació al part al territori de Lleida. En relació a la formació, complementa la formació durant la seva residencia amb formació complementària i especifica sobre Part, Embaràs de Risc, Neonats i Rehabilitació del Sòl Pèlvic.

En relació al seu ampli bagatge, la profesional suma 15 anys d’experiència com a llevadora i 5 anys d’experiència com a Infermera en l’àmbit  públic I hospitalari als hospitals: Pius Hospital de Valls, Clinica Perpetuo Socorro, Hospital de Vielha. I en l’àmbit privat (mútues I projecte actual de Shanti).

Actualment forma part de l’Àrea de Psicologia Perinatal de Centre PsiCo Lleida I es consultora I formadora de cursos d’acompanyament a l’embaràs, el part, el post part I la lactància, adoptant experiència una Mirada amb perspectiva de gènere, apoderadora, respectuosa I adaptada a cada dona que es prepara per ser mares (o ja ho són) I les seves parelles.

Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”