Lidia Moroba Estor

Psicòloga amb reconeixement sanitari. Àrea de família, infància i d’adults

Lidia Moroba Estor

Psicoterapeuta. Àrea d’Adults, infància, adolescència i Família. Psicòloga amb reconeixement sanitari.  Llicenciada l’any 2013
Nombre de col·legiada:22089

  • Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Institut Superior d’Estudis Psicològics (ISEP). 2016/18
  • Postgrau en Peritatge i Psicològic Penal Forense. Universitat de València. 2016.
  • Actualment realitzant el Doctorat de Salut: Fonaments biològics dels trastonos mentals. Universitat de Lleida.
  • Cursant Mestratge en Formación Bàsica Sistémica i teoria del Vincle. Centre Nectunt. Mestratge reconegut d’interès per la Genralitat de Catalunya.

La professional va participar com a psicòloga investigadora de l’any 2014 al 2016 en un estudi clínic centrat en la millora del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH) en la infància. L’estudi multicéntrico va ser liderat per l’Hospital Sant Joan de Déu dels Terres de Lleida.

S’ha desenvolupat professionalmente en l’àmbit de la salut mental i la diversitat funcional tant en nens/es i adolescents,  en l’àmbit públic al Centre de Salut Mental Infantojuvenil (CSMIJ) com adults tant en context sanitari com social i ocupacional realitzant tallers. Per això disposa de ámplia experiència en l’àmbit de la salut mental i la la diversitat funcional en l’àmbit hospitalari i residencial de la xarxa de salut pública de Lleida.

La professional forma part de l’equip de psicologia tant en l’àmbit infantojuvenil com d’adults.