Gemma Guillamet de Cambra

Neuropsicòloga y Psicoterapeuta

Neuropsicòloga i Psicoterapeuta de Centre PsiCo Lleida, Llicenciada en Psicologia fa 5 anys (2013), disposa de 2 mestratges en psicologia clínica amb Menció d’Hornor i un mestratge de psicologia sanitària en curs a la Universitat de Lleida.

  • Màster Universitari en Neuropsicologia. Universitat Oberta de Catalunya. Menció investigació. 2014.
  • Màster Universitari en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva. Menció professional, en l’Institut Guttman, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona. 2016-2017
  • Màster Psicologia General Sanitària a la Universitat de Lleida.  2017-2019
  • Introducció al Mindfulness en el Context de la Relació d’Ajuda. Udl. 2018.

  • Postgrau Mindfulness i compassió en la relación d’Ajuda. Cursant. UdL. 2019-Actual.

La Neuropsicòloga i Psicoterapeuta ha treballat com a Neuropsicòloga en l’àmbit privat i ha complementat la seva formació en l’àmbit clínic, amb diversos cursos: Actualització en patologia del llenguatge en dany cerebral adquirit i malalties neurodegeneratives. Diagnòstic, Avaluació i Intervenció. Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. V Jornada d’Actualització en Diagnòstic i Tractament de les Malalties Neurològiques, XXIX Jornades tècniques de l’Institut Guttmann: Neuropsicologia i escola: Modelant el cervell. Barcelona, II Curso Manejo Integral en Daño Cerebral. Hospital Beata Maria Ana (Madrid). Universidad Francisco de Vitoria (Madrid), Curs d’Acompanyament durant la malaltia, la pèrdua i el dol per l’entitat Suport al Dol. Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Jornada d’actualització en malaltia cerebrovascular. Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) , Conferència “El problema cervell-ment” per Sr. Javier Tirapu. COPC Lleida, etc.

La professional realitza atencions com a Neuropsicòloga i Psicoterapeuta en totes les etapes evolutives.

Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”