Dr. Joan Lluch Cerdá

Psiquiatra d’adults

Llicenciat en Medicina i Cirurgia. 1982

Metge especialista en Psiquiatria. 1987

Nº de col·legiat: 2.731 (Lleida)

Doctorat en Medicina i Cirurgia amb qualificació Cum Laude a l’any 1990. Ha ampliat els seus coneixements amb un Màster Universitari en Bioètica, el 2010, realitzat a l’Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramon Llull; va obtenir el títol d’Especialista Universitari en Psiquiatria Legal i Forense per la UNED, l’any 2007; i s’ha Diplomat en Gestió Clínica en Salut Mental per EADA, l’any 2013.

El Dr. Joan Lluch disposa d’una àmplia experiència en l’exercici de la Psiquiatria en el sector de la Sanitat Pública, especialitzant-se en l’àmbit de la Salut Mental a adults i en la gestió de serveis clínics, exercint diversos càrrecs des de la coordinació a la direcció assistencial.

Algunes de les seves col·laboracions com a metge especialista en psiquiatria han estat: Institut Psiquiàtric Tomàs Dolsa (antic Frenopàtic) en serveis concertats d’assistència psiquiàtrica sectoritzada (Barcelona); psiquiatre consultor de l’Institut de Medicina Psicològica de Barcelona-Clínica Quiron; Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, ​​assistent integrat en l’equip d’interconsulta psiquiàtrica hospitalària; metge adjunt del Servei de Psiquiatria i Psicosomàtica de l’Hospital General de Catalunya (Sant Cugat, Barcelona); metge psiquiatre en el Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA) de la Seu d’Urgell; consultor en Psiquiatria i Psicosomàtica de l’Hospital Comarcal de la Seu d’Urgell i del Centre Hospitalari de la Cerdanya (Puigcerdà); psiquiatre adjunt del Servei de Salut Mental del SAAS (Servei Andorrà d’Atenció Sanitària); psiquiatre consultor del Servei de Psiquiatria Salut Mental i Addiccions de l’Hospital Universitari de Sta. Maria de Lleida. Al seu torn disposa d’experiència en el tercer sector, havent desenvolupat activitats assistencials i de suport a persones amb discapacitat intel·lectual i deteriorament cognitiu-demències, així com en el trastorn mental sever.

En tasques de gestió, com a coordinador i director de serveis, ha exercit la seva activitat en el CSMA i el CAS de Toxicomanies de la Seu d’Urgell-FSH i la consulta perifèrica del CAS a Puigcerdà, també com coordinador del CSMA de Puigcerdà; com a Cap de Servei del CAD (Centre d’Assistència a Drogodependències) de Creu Roja Espanyola a Saragossa; i com a membre del Comitè de Direcció del Centre Assistencial d’Almacelles.

La seva dilatada experiència com a psiquiatre, i els seus amplis coneixements sobre gestió clínica i salut mental, garanteixen la qualitat assistencial i aporten valor clínic al nostre equip interdisciplinari de psicologia i psiquiatria.

Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”